Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
899 berichten.
Pascal Simmers Pascal Simmers uit Vaesrade schreef op 4 november 2022
Henk, dank voor de leuke en leerzame prio1 en 2 ritten voor de Brandweer chauffeursopleiding. Het was erg gezellig en nog geslaagd ook gisteren 🎊.
Richard Kohnen Richard Kohnen uit Liessel schreef op 3 november 2022
Een dagje ploeteren na de thuis studie gedaan te hebben, reachtruck certificaat Was wel leuk. Mede ook dankzij Chris, instructeur. Wie weet waar het ooit goed voor is :) Dankjewel Vervoers College !!
Michael Dielesen Michael Dielesen uit Veldhoven schreef op 30 oktober 2022
Bedankt voor het behalen van het LZV certificaat. Ge en Mario super lesgegeven en vooral vanuit 2 kanten is mij super bevallen. Lekkere soep bij lunch gehad. Vervoerscollege Venlo toppie!
Ronald van bogget Ronald van bogget uit Meijel schreef op 30 oktober 2022
Mijn lzv certificaat gehaald mede door Ge en Mario heel hartelijk dank super leuke dagen gehad thanks
Mike Mike uit Venray schreef op 28 oktober 2022
Rijbewijs BE gehaald. Zonder Math was dat zeker niet de eerste keer gelukt. Top instructeur met ton aan ervaring en leuke gesprekjes. Bedankt Math.
Tonnie goedhart Tonnie goedhart uit Maarssen schreef op 28 oktober 2022
Lzv certificaat gehaald,mede door Ge en Mario....en tussen de lessen door gezelligheid en leuke sfeer met alle instructeurs...en vooral de lunch werd super geregeld...toppers..bedankt en tot volgende cursus...
Willy Willy uit Liessel schreef op 27 oktober 2022
BE gehaald mede dankzij Math en Hay. Top instructeurs 👍🏼
Lieke Peeters Lieke Peeters uit Baexem schreef op 24 oktober 2022
Mijn rijbewijs C gehaald, de toets besloten terrein en het EPT examen. Met diverse instructeurs mogen werken en allen zeer professioneel. Blij met het behaalde resultaat en ik ga in december starten aan de CE opleiding.
Lou Peeters Lou Peeters uit Horn schreef op 22 oktober 2022
Heftruck herhaling gedaan, zeer leerzaam met veel oefeningen die je in de praktijk tegenkomt. Heb in al de jaren voorheen bij herhalingscursus niet zo’n oefeningen gehad. Fijne instructeur die goeie tips had.
Patrick Patrick uit Venray schreef op 19 oktober 2022
Rijbewijs BE gehaald , zeer fijne Rij instructeur gehad alles rustig uitgelegd ,en voor gedaan gewoon top … Daar door mooi eerste keer geslaagd 👍
Andy janssen Andy janssen uit Reuver schreef op 15 oktober 2022
Super leerzame cursus goed verzorgt en zeer vriendelijke mensen
Renske Renske uit Overloon schreef op 11 oktober 2022
Top college! Super fijne en leerzame lessen gehad van Erik voor het rijbewijs C, op naar de volgende :)
René René uit Venlo schreef op 4 oktober 2022
Ook ik heb afgelopen week mijn C-E rijbewijs mogen behalen. Ik heb een heel warm gevoel over gehouden aan Vervoercollege Venlo. Van ontvangst tot in de kantine is het top geregeld! Chris nogmaals dank voor de wijze lessen en de gezellige uurtjes achter het stuur. De manier van waarop je met mensen omgaat is echt top. Je Verhalen, op en aanmerkingen zal ik missen! haha. Veel succes verder groeten, René
Martijn Keetels Martijn Keetels uit Venlo schreef op 1 oktober 2022
BE rijles gehad van Math . Goede instructie in de les!
Ilona Heinemans Ilona Heinemans uit Lottum schreef op 25 september 2022
Wat ben ik blij dat ik bij jullie mijn rijbewijs C+E heb gehaald. Het was voor mij niet allemaal makkelijk. Maar door jullie team en mijn doorzettingsvermogen is het mij toch gelukt! Het begrip en mee denken hoe we het aan moesten gaan pakken na het plotseling overleden van mijn vader. Was echt super fijn. Daar wil ik jullie ook nog extra voor bedanken. Jullie zijn echt een goed team en lossen probleem gewoon makkelijk op. 1000 maal dank voor deze goede inzet. Alles loopt netjes volgens schema. Echt een aanrader voor een fijne opleiding!
Job Job uit Venlo schreef op 3 september 2022
Afgelopen week mij BE rijbewijs gehaald. Dit met dank aan Vervoerscollege Venlo. Graag wil ik Hay en Math bedanken voor hun enthousiasme en geduld. Tevens de dames voor het meedenken in de planning. Nogmaals dank. Grt. Job
andre schreurs andre schreurs uit Venlo schreef op 6 augustus 2022
Ik heb in een kort tijdsbestek 5 vesrschillende cursussen gevolgd en ben door meerdere instructeurs op een professionele wijze weer bij gespijkerd . De vervoercollege is een bedrijf waar de professionaliteit hoog in het vaandel staat , van de ontvangst tot de kantine dame chapau.
Emile Emile uit Tegelen schreef op 2 augustus 2022
Ook namens het bestuur van Voedselbank Venlo wil ik graag benadrukken dat we de samenwerking met het Vervoerscollege Venlo als bijzonder prettig ervaren. Het pro deo aanbieden van de training stapelaar en EPT aan een aantal van onze vrijwilligers, toont dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij het Vervoerscollege ook echt in de praktijk gebracht wordt.
Piet Piet uit Venlo schreef op 1 augustus 2022
Afgelopen week heb ik met goed gevolg de training stapelaar en EPT afgerond. Net als ruim 10 andere vrijwilligers Transport van de Voedselbank Venlo. Ik kan alleen maar zeggen: Super! Bas was onze instructeur en iedereen kreeg van hem de persoonlijke aandacht die nodig was om de beide hulpmiddelen bij het laden en lossen goed en vooral veilig te kunnen gebruiken. Verder gaf hij ons nog diverse tips en tricks die we tijdens ons werk goed kunnen gebruiken. Dat de Voedselbank de training door het Vervoerscollege Venlo kreeg aangeboden was helemaal geweldig. Ook van mijn mede vrijwilligers heb ik alleen maar positieve reacties gehad. BEDANKT!!
Niels Niels uit Lomm schreef op 31 juli 2022
Rijbewijs C+E in 1x gehaald! Top team, fijne instructeurs ( Ge, Mario). Kloppende planning Zeer tevreden over VCV