Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
879 berichten.
Dion vriens Dion vriens uit Blerick heeft geschreven op 31 juli 2022
Zeer aanbevolen college! Hele fijne lessen gehad van jodie. Super team, bedankt voor alles ๐ŸคŒโœŠ๏ธ
Patrick Jansen Patrick Jansen uit Venlo heeft geschreven op 30 juli 2022
1ste x geslaagd voor rijbewijs c, prettige intake gehad supper planning en een leuke groep aan instructeurs en instructrice Jodie nogmaals bedankt!
Johnny Johnny uit Venlo heeft geschreven op 30 juli 2022
Het was weer een leerzame en gezellige morgen met Mario. Toch weer nieuwe inzichten geleerd. Bedankt Mario en VCV.
ton de bruin ton de bruin uit groesbeek heeft geschreven op 30 juli 2022
Een woensdagochtend met Tom op stap 2x rondje gereden met nieuwe DAF XF van Willems HNR is een goede training omdat herhaling noodzakeijk is. Rijden, laden, lossen, file,wachten wordt allemaal routine en vaak is de aandacht voor HNR er even niet. Zo,n ochtend verteld het je nog een keer. Fijn dat de instructeur (Tom) enthousiast is en ook laat zien dat vrachtewagenrijden met zo,n nieuwe DAF XF het werk gewoon leuk maakt! Thx!
Bjorn Bjorn uit Reuver heeft geschreven op 3 juli 2022
Thnx voor de service ๐Ÿ‘‹๐Ÿ˜€๐Ÿ‘
Marco Marco uit Horst heeft geschreven op 27 juni 2022
Vandaag geslaagd voor brandweer chauffeur tom mario en henk bedankt voor de goede leermomenten het waren gezellige maar vooral zeer indrukwekkende momenten die ik met jullie heb mogen mee maken bedankt nogmaals mannen voor deze tijd
Johan Mackus Johan Mackus uit Nederweert heeft geschreven op 27 juni 2022
Vandaag geslaagd voor brandweer chauffeur licht. Zeer tevreden over de opleiding! Henk en Tom super bedankt!!
Luc willemssen Luc willemssen uit Oirlo heeft geschreven op 19 juni 2022
Ik heb ondanks een druk schema toch de lessen gepland op de dagen die mij uitkwamen. Heb les gehad van erik groetelaars en ik ben goed geholpen bij het behalen van mijn c rijbewijs. Op de examen dag heb ik les gekregen van chris en ik ben goed voorbereid op examen gegaan. Bedankt!
Ivo van Galen Ivo van Galen uit Baarlo Lb heeft geschreven op 15 juni 2022
Op 13 Juni heb ik examen mogen afleggen voor mijn BE rijbewijs. De begeleiding door de instructeur van de intake van 2 uurtjes was al zeer prettig. De examendag zelf had ik als instructeur Hay Schreurs, ook een zeer kundig en fijn persoon die een gedegen voorbereiding op het daadwerkelijk examen deed. Na de 4 - 5 uurtjes voorbereiding het daadwerkelijke examen afgelegd met als examinator Louist Schreurs. Gewoon een gezellige rit gehad met een aantal opdrachten die de rijvaardigheid uiteraard flink op de proef stelde. Maar de gehele dag was dermate prettig dat er geen ruimte was voor zenuwen :-)
jos jos uit venlo heeft geschreven op 15 juni 2022
ik heb met plezier de hef en reachtruk cursus gedaan het was een mooie dag
Ferry van der Touw Ferry van der Touw uit Panningen heeft geschreven op 7 juni 2022
Op 31-5 examen gedaan voor BE Uiteraard geslaagd! Er wordt bij mensen met een beperking super rekening gehouden wat binnen je kunnen ligt. Duidelijke communicatie zowel met de planning als de instructeur. Goede duidelijke begeleiding gekregen van Math, fijne feedback en praktische tips gekregen. Bedankt!
Jeroen Beumers Jeroen Beumers uit Schinveld heeft geschreven op 30 mei 2022
Vandaag examen OGS gehad, en ook gehaald! Met dank aan Henk voor de hele fijne lessen, duidelijke feedback en hele goeie tips! Zรฉรฉr kundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn! Complimenten voor jullie!
Herman Klunder Herman Klunder uit Wellerlooi heeft geschreven op 19 mei 2022
In 2,5 maand C en CE behaald met twee geweldige top instructeurs. Mario en Chris super bedankt. En zonder de strakke communicatie met de planning was dit natuurlijk ook nooit gelukt. Echt een aanrader voor een ieder die z'n groot rijbewijs wilt halen. Topteam. Groet Herman.
Paul Janssen Paul Janssen uit VENRAY heeft geschreven op 18 mei 2022
In รฉรฉn keer geslaagd voor mijn CE rijbewijs Mede dankzij Gรฉ en het hele team Goede begeleiding gehad van het begin tot aan het examen SUPER !!
Alupii Constantin Alupii Constantin uit Nijverheidsweg 33 heeft geschreven op 17 mei 2022
Super team, super instructor, super school.!!!! Thank you for everything (special thanks for Mario)
Jacqueline Jacqueline uit Beek heeft geschreven op 17 mei 2022
Yes, geslaagd voor Brandweerchauffeur OGS. @Henk: thanks voor de lessen en de duidelijke feedback. Of, zoals de examinator zei: als je van Henk je opleiding hebt gehad dan zit t wel goedโ€
Twan Godding Twan Godding uit Venlo heeft geschreven op 26 april 2022
Dimitrie.bedankt voor de cursus EHBO. Top
Jan Noijen Jan Noijen uit Venray heeft geschreven op 25 april 2022
Geslaagd๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Voor mijn Rijbewijs C en code 95. Bedankt voor jullie goede begeleiding tijdens de hele opleiding. Fijne leraren en Fijne Instructeurs tijdens de opleiding. Bedankt voor de goede zorgen en hulp tijdens deze opleiding. Top Team. Fijne Rijschool.๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Herman klunder Herman klunder uit wellerlooi heeft geschreven op 24 april 2022
super blij op mijn verjaardag geslaagd voor rijbewijs C veel toffe uren met mario gehad en dankzij de goede begeleiding ook in een maand geslaagd. Dankzij de vlotte planning ook al weer verder voor CE.
J wijnhoven J wijnhoven uit Venray heeft geschreven op 21 april 2022
Geslaagd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰voor me Rijbewijs C. Bedankt jullie voor goede begeleiding๐Ÿ’. Fijne instructeurs.๐Ÿ˜Š Bedankt voor goede zorgen. En de hulp. Top team. ๐Ÿ‘Fijne rijschool. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘