Sponsoring

Vervoerscollege heeft de keuze gemaakt enkel maatschappelijke regionale projecten en goede doelen te sponsoren.

Wij steunen:
Met meer dan 250 trucks op straat om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen mag Vervoerscollege uiteraard niet ontbreken. Een erg mooi jaarlijks evenement dat gedragen wordt door vele beroepschauffeurs.

Funpop is een feest voor iedereen!
Ondersteund door een gigantische groep vrijwilligers wordt jaarlijks een gigantisch evenement op touw gezet om alle Funpoppers onvergetelijke dagen te bezorgen.

Onder de bezielende leiding van Martin Frankort bezorgt KidzBase kinderen een glimlach, een moment waarop alle zorgen vergeten worden. Dat is wat je ieder kind toch gunt?

Elke dag leveren alle vrijwilligers van de Voedselbank Venlo een onvoorstelbare prestatie door met minimale middelen ‘brood op de plank’ te brengen voor vele gezinnen die het écht nodig hebben.
Meer Bomen Nu oogst overdadige en ongewenste zaailingen uit natuurgebieden. Deze jonge bomen stellen ze vervolgens ter beschikking aan boeren en burgers die willen aanplanten. Op deze wijze worden boompjes en struiken van een kansarme naar een kansrijke plek verplaatst. Meer Bomen Nu gaf in de afgelopen twee jaar al 890.000 zaailingen en stekken gratis weg met een succes-percentage van 80%.