Links / Algemene voorwaarden / klachtenregeling

 


transportopleider
De website voor alle transportopleidingen voor transport en logistiek nederland!

www.transportopleider.nl


nrto-logo-2
Vervoerscollege Venlo is lid van de NRTO. Wij tonen hiermee aan onze professionaliteit en kwaliteit gewaarborgd te hebben.

Verdere links NRTO:
Algemene voorwaarden consument NRTO
Algemene voorwaarden zakelijke markt
Gedragscode NRTO
Klachtenprocedure
Geschillencommissie NRTO


Aanvragen bestuurderskaart t.b.v. digitale tachograaf
Rijd je als chauffeur in een autobus of vrachtwagen die is uitgerust met een digitale tachograaf? Dan heb je een bestuurderskaart nodig. Via de link wordt je verwezen naar de website van Kiwa Register BV. Op deze website kun je de bestuurderskaart aanvragen.

www.kiwaregister.nl


Asse BV
Asse BVDoor het inzetten van slimme oplossingen zorgt ASSE BV voor een optimaal beheer van wagenparken en de kennis van de beroepschauffeurs. Deze oplossingen bestaan onder andere uit het leveren en installeren van Track & Trace systemen, beheer digitale tachografen en uitleesmogelijkheden, het trainen van chauffeurs in het kader van Code 95 en systeembeheer. Asse werkt voor wat betreft de opleidingen nauw samen met Vervoerscollege Venlo.


Servicepunt Logistiek
Vervoerscollege Venlo spant zich via het Servicepunt logistiek in om het imago van het beroepsgoederenvervoer te verbeteren en de instroom van werk naar de logistiek te bevorderen.

www.servicepuntlogistiek.nl


Inspectie Leefomgeving en Mileu (ILT)
De VRM-Inspectie (VI) en de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) zijn gefuseerd. Sinds 1 januari 2012 vormen zij samen de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). De Inspectie Leefomgeving en Transport houdt toezicht op de naleving van wetten en regels op het gebied van vervoer, vervoersveiligheid en waterbeheer.

www.ilent.nl


Mijn CCV examenhuis
Wanneer je exact wil weten wat en wanneer je welke certificaten hebt behaald kun je met je DigID inloggen op mijn.ccvexamenhuis.

mijn.ccvexamenhuis.nl


VerkeersOpleidingenZuid
Binnen VerkeersOpleidingen Zuid hebben wij ons gespecialiseerd in het trainen en opleiden van brandweerchauffeurs, HAP chauffeurs en ambulance chauffeurs.

www.verkeersopleidingenzuid.nl