Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
582 berichten.
Frank martens Frank martens uit Venray schreef op 25 oktober 2020:
Top geregeld, moesten op het laatst snel wat wijzigen om een examen alsnog door te kunnen laten gaan. Goed geregeld en dankzij Ingrid, Ge en Mario met t juiste resultaat. Ga zo door vervoerscollege Venlo! Groet Frank
Maurice Jonkers Maurice Jonkers uit Tegelen schreef op 18 oktober 2020:
15 oktober mijn C rijbewijs gehaald plus code 95. Mede dankzij de goed georganiseerde praktijk en theorie lessen. Ps, extra dank aan mijn praktijk leraar Chris. Met vriendelijke groet Maurice.
Michiel Michiel uit Sevenum schreef op 13 oktober 2020:
Vandaag mijn C rijbewijs met code 95 afgerond. Bedankt Henk en Leroy voor het lessen en bedankt Math voor de theorie! Heb het goed naar mijn zin gehad en ben erg blij dat ik vandaag geslaagd ben! Groet Michiel
Noud Schoolmeesters Noud Schoolmeesters uit Blerick schreef op 12 oktober 2020:
Leuke en leerzame cursus gehad. Groot dank aan Math Jaspers, die mij heeft begeleid. Zeer prettige samenwerking waardoor ik goed voorbereid was voor rijbewijs BE. Dankje Math!
Erwin Manders Erwin Manders uit Grubbenvorst schreef op 5 oktober 2020:
Goede en leuke cursus gehad (3-10-20), basis heftruck. En zoals altijd weer gezelligheid en alles netjes verzorgd, en dat maakt het prettig om hier cursus te volgen. Tot volgende keer. Erwin Manders Wijnen Trucking Service, Maasbree
Jac van Enckevort Jac van Enckevort uit Sevenum schreef op 2 oktober 2020:
Bij deze wil ik jullie bedanken voor de leuke en leerzame lessen voor het behalen van mijn CE met code 95. Math, Chris, Tom, Leroy, Mario, Gé bedankt voor de lessen, Ingrid en Michelle voor de planning en Tiny voor de lunch. Ik zou zeggen tot ziens voor het verlengen van de code 95 komende jaren.
Robin Vendrig Robin Vendrig schreef op 29 september 2020:
Een leuke tijd gehad bij VCV. Met de fijne lessen en juiste begeleiding fijn mijn C rijbewijs mogen halen. Heel erg bedankt daarvoor. En wie weet tot de volgende keer.
Henk van Oijen Henk van Oijen uit Grashoek schreef op 27 september 2020:
Hallo Mario, bedankt voor die paar uurtjes dat ik het nieuwe rijden heb mogen ervaren, is wel moeilijk om een ouwe knar het oude rijden af te leren, hahahaha. Maar komt goed. Nogmaals bedankt.
Nick Nick uit Kessel-eik schreef op 25 september 2020:
Gisteren geslaagd voor de BE opleiding, bedankt voor de goede lessen Math!
Jeroen Hendrix Jeroen Hendrix uit Venlo schreef op 25 september 2020:
Gister geslaagd voor BE! Math en Mario bedankt voor de wijze lessen! Aanrader voor iedereen....
Stan Stan uit Blerick schreef op 16 september 2020:
Gisteren geslaag voor BE, fantastische inzet vanuit VCV een aanrader voor elke rijles.
Tom Tom uit Sevenum schreef op 15 september 2020:
Afgelopen zomer geslaagd voor CE nadat ik eerder al geslaagd was voor C. Mario en Gé hartstikke bedankt voor de leuke lessen.
Bo Bo uit Koningslust schreef op 5 september 2020:
Mario, Tom, Ingrid en de rest, super bedankt voor de professionele en leuke organisatie en begeleiding voor mijn C rijbewijs! Tot ziens!!
Malou Malou uit Venlo schreef op 31 augustus 2020:
Afgelopen vrijdag geslaagd voor mijn rijbewijs C. Dankzij de heldere uitleg en vertrouwen van VCV heb ik mijn theorie examens in 1 keer zelfstandig afgerond en dit geldt ook voor mijn praktijkexamen. Met speciale dank aan Leroy Klessens voor de praktijklessen. Mede door zijn vertrouwen, geduld en deskundigheid heb ik dit allemaal positief mogen afronden afgelopen vrijdag. Dankjewel allemaal en petje af voor jullie goede samenwerking.
Leo Kusters Leo Kusters uit Heusden schreef op 27 augustus 2020:
Zojuist geslaagd voor het taxichauffeursdiploma. Dankjewel Henk voor de inspirerende lessen en de goede en praktijkgerichte voorbereiding op het examen. Team VCV hartelijk dank voor de professionele en vriendelijke begeleiding.
Freek van Dijk Freek van Dijk uit Sevenum schreef op 26 augustus 2020:
Vandaag CE binnen gehaald. Gé hartelijk dank voor je leuke en leerzame lessen, en het vele geduld dat je elke keer weer moest opbrengen! Team vcv bedankt voor de super begeleiding!
Jimmy van Wylick Jimmy van Wylick schreef op 26 augustus 2020:
Math en Tom bedankt voor de rijlessen, Vervoerscollege Venlo bedankt voor de coördinatie! Dankzij jullie behaalde ik afgelopen week mijn BE rijbewijs.
K8m vervoort-dings K8m vervoort-dings uit Venlo schreef op 23 augustus 2020:
Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn BE. Bedankt Math voor het geduld en de goede uitleg. Ben super blij met mijn BE rijbewijs dat ik nodig heb voor mijn werk.
Ryan Peeters Ryan Peeters uit Susteren schreef op 20 augustus 2020:
Vandaag alles afgerond van de vrachtwagen opleiding! Eindelijk CE in the pocket en alles inclusief theorie examens in een keer gehaald! Gè, Tom, Chris, Ingrid en alle andere van Vervoerscollege Venlo super bedankt voor de leuke theorie en praktijklessen! Jullie zijn toppers!!
Jeroen Rondeel Jeroen Rondeel uit Lomm schreef op 20 augustus 2020:
Team Vervoerscollege Venlo bedankt voor de professionele begeleiding.Ik denk met veel plezier terug aan de leuke en vooral leerzame ervaring. Speciale dank aan Tom
Back to Top