Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
502 berichten.
Laumans roel Laumans roel uit Belfeld schreef op 12 november 2019:
CURSUS ADR GOEDE CURSUS FIJNE LEGGEN ALLES GOED UIT
Mike Hendrix Mike Hendrix uit Venlo schreef op 7 november 2019:
Op 29 oktober mogen slagen voor mijn BE rijbewijs met de rijlessen vanuit Vervoerscollege Venlo! Een leerzame dag met vele praktische tips!
Ronald Ronald uit Venlo schreef op 2 november 2019:
Bedankt Vervoerscollege Venlo voor de prettige communicatie, planning en de professionele begeleiding. Zo heb ik in een snelle tijd mijn Rijbewijs D met code 95 kunnen halen. Geen woorden maar daden zou men in Rotterdam zegguh. Ingrid en Michelle bedankt voor de voorbereiding en planning met jullie enthousiaste noot. Voor de praktijk uiteraard Nico bedankt voor het overbrengen van je kennis en ervaring.
Bas Verbruggen en Annemarie Theeuwen Bas Verbruggen en Annemarie Theeuwen uit Hout-Blerick schreef op 30 oktober 2019:
Deze maand allebei ons EB rijbewijs gehaald bij het Vervoerscollege. Dankzij de uitstekende lessen van Math Jaspers allebei geslaagd! Alles rondom de dagopleiding was goed geregeld, vervoerscollege, bedankt!
John Keunen John Keunen uit Venlo schreef op 28 oktober 2019:
Hoi hoi, Mario Franssen en Gรฉ Janssen en vervoers college bedankt alle Voor de hulpzame lessen ik heb tog wat geleerd van jullie ik ga ze zeer zeker in de toekomst gebruiken en we gaan ons zien Mvg John keunen
Gijs Gijs uit Horst schreef op 26 oktober 2019:
Was weer prima geregeld
Pieter Janssen Pieter Janssen uit Reuver schreef op 22 oktober 2019:
Goedemorgen. Ik heb een hartstikke goede begeleiding gehad voor het chauffeursdiploma Taxi. Ik ben uiters tevreden over de gang van zaken binnen dit bedrijf na deze lessen ben ik geslaagd. Pieter Janssen
Robert Willemsen Robert Willemsen uit Melderslo schreef op 20 oktober 2019:
Goedemorgen Voor mijn werk heb ik rijbewijs E nodig,dus heb ik contact opgenomen met het vervoerscollege venlo. Ik kreeg persoonlijk iemand aan de telefoon,dus een goed begin in de wereld van de app. Een afspraak gemaakt voor een intest. Die verliep heel goed voor het gevoel en een duidelijke uitleg.Johhny Renkens bedankt. De dag van het examen s'morgens en s'middags nog goed geoefend. Om 14:00 praktijkexamen het ging goed. Ik ben geslaagd en dik tevreden. Math Jaspers bedankt
Bjorn Bjorn schreef op 19 oktober 2019:
Waren goeie lessen , veel van opgestoken en heel veel geleerd en natuurlijk ook leuke lessen
Fons Pirlo Fons Pirlo uit Venlo schreef op 18 oktober 2019:
Fijne korte opleiding, met duidelijke instructies van Maurice. Geslaagd op 16/10 voor de volledige taxipas. Vervoerscollege Venlo bedankt.
Hay van den Munckhof Hay van den Munckhof uit Melderslo schreef op 18 oktober 2019:
Geslaagd voor mijn Chauffeursdiploma Taxi. Vervoerscollege Venlo hartelijk dank voor het geven van deze cursus ik heb dit als zeer fijn en goed ervaren.
Sef Maas Sef Maas uit Venlo schreef op 18 oktober 2019:
Perfecte en professionele begeleiding gehad bij voorbereiding Praktijk Taxi Examen. Ook administratieve organisatie goed op orde. Complimenten, Vervoers College, jullie werkwijze dekt jullie factuur meer dan af! Succes in de toekomst@
Jan Vermeulen Jan Vermeulen uit Wanssum schreef op 18 oktober 2019:
Weer voor de eerste keer geslaagd, nu CE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Het hele team hartstikke bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Koen Koen uit Venlo schreef op 18 oktober 2019:
Ik ben geslaagd voor mijn CE dankzij mario franssen. Hij heeft geholpen met de dingen die fout gingen en natuurlijk hele fijne uitleg gegeven. Ik hoop dat we elkaar nog tegen komen in de toekomst! Bedankt voor de goede service mario en vervoers college
Fleur Leenen Fleur Leenen uit Swalmen schreef op 16 oktober 2019:
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn BE rijbewijs. Mijn instructeur (Math Jaspers) heeft mij goed op weg geholpen. Math was een goede instructeur en gaf mij duidelijke instructies. Bedankt Math en vervoercollege Venlo voor de goede service.
Gilliam Timmermans Gilliam Timmermans uit Venlo schreef op 4 oktober 2019:
23 jan 1986 geslaagd voor Rijbewijs B. Vanaf 1 jan 1986 kreeg je E er niet meer automatisch bij. Nooit gedacht dat in E nog eens zou gaan doen, maar soms is het wel handig. Op advies van Hans Peelen bij Math Jaspers terecht gekomen voor een dagopleiding. Behalve het overbrengen van de stof verdiept Math zich ook in jou als persoon om te zien hoe je het best leert. Goede ervaring, dankjewel Math. Zodoende was het examen op 2 oktober 2019 bijna een piece of cake. Alleen nog ff slagen. En dat is gebeurd. De collega's van Math waren daarna ook allemaal benieuwd naar de uitslag. Wat mij betreft is het Vervoerscollege Venlo een aanrader.
Peter jacobs Peter jacobs uit Tegelen schreef op 3 oktober 2019:
Kon snel terecht goede begeleiding met EPT super
Robin Robin uit Broekhuizen schreef op 1 oktober 2019:
Vandaag Geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Henk, Johhny, Thom, bedankt voor de Leerzamen en gezellige Lessen, voor mijn C rijbewijs. En Chris ook Bedankt, voor de Leerzamen en Gezellige lessen voor het behalen van mijn CE rijbewijs. En natuurlijk niet de Dames/Heren te vergeten, die zorgen voor de planning van de lessen en examens.
John Kemper John Kemper uit Roermond schreef op 1 oktober 2019:
Vandaag geslaagd Voor mijn laatste examen CE, Zowel theorie als C en CE alles in een keer gehaald. Speciaal woord van dank aan alle instructeurs Math, Gert-Jan,Henk Chris Mario en natuurlijk ook de Dames van de administratie! Super tevreden over de rijschool echt een aanrader voor mensen die met een complete opleiding willen beginnen!
Chantal Chantal uit Egchel schreef op 30 september 2019:
Af gelopen donderdag geslaagd voor mijn D rijbewijs. Bedankt iedereen.
Back to Top