Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
468 berichten.
Twan Twan uit Venlo schreef op 17 juli 2019:
Afgelopen maandag mijn B-E gehaald. De hele ochtend gezellig met Math door venlo gereden met als gevolg dat het examen met 25min Suc6 vol was. We reden met een splinternieuwe Mercedes vito automaat, top materiaal waardoor de voertuigbeheersing alleen maar makkelijker word. Conclusie......goed spul die van de vervoerscollegevenlo.nl
Roy Curvers Roy Curvers uit Lottum schreef op 15 juli 2019:
In een keer geslaagd voor CE door de goede lessen van Gé, bedankt voor de goede lessen. Mvg Roy
Sylvia Sylvia uit Venlo schreef op 12 juli 2019:
In één keer mijn C rijbewijs (handgeschakeld) gehaald bij John! Je bent een uiterst bekwame instructeur die ook nog eens met je meedenkt. Bedankt voor de inzichten, de hoge lat en natuurlijk de gezelligheid. Veel succes met je nieuwe baan.
Michael Michael uit Blerick schreef op 7 juli 2019:
In een keer geslaagd voor C en CE. Bij deze Gé Janssen en Chris Heijligers bedankt voor de fijne lessen. Gr. Michael
Boy Boy uit Venlo schreef op 7 juli 2019:
Ja wat zou ik zeggen ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij de rijschool de lessen zijn helemaal super kwa informatie en je Leert er alles ze leggen alles rustig uit en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om het je te leren het rijden met de vrachtwagen heb ik ook heel veel mogen leren de instructeur neemt zich de tijd ok je alles duidelijk te maken en de lessen zijn zeer leerzaam voor nu alle docenten die ik heb gehad voor het behalen van mij c rijbewijs dankjewel voor de leuke en leerzame tijd
Udo de Pruyssenaere de la Woestijne Udo de Pruyssenaere de la Woestijne uit geleen schreef op 5 juli 2019:
Graag wil ik via deze weg het hele team bedanken voor het meehelpen slagen voor mijn rijbewijs CE. Door omstandigheden iedere instructeur mogen ervaren en ik moet zeggen iedere instructeur ondanks ieders eigen inbreng heeft een professionele manier van lesgeven. Alle adviezen ter harten genomen met als resultaat mijn rijbewijs CE. Hartelijk dank hiervoor. Ik zal zeker andere mensen Vervoerscollege Venlo adviseren.
Thijs Schoeber Thijs Schoeber uit Lomm schreef op 4 juli 2019:
Math bedankt. Rustig en duidelijke uitleg. Meteen geslaagd voor mijn be rijbewijs. Zeker een aanrader voor iedereen die be nodig heeft
Ferenc beelen Ferenc beelen uit Sevenum schreef op 1 juli 2019:
Tnks math voor de duidelijke en rustige uitleg en les. Na intest en dagopleiding meteen geslaagd voor mijn BE. Zal jullie zeker aanbevelen mocht het zich voordoen bij vrienden en collega's.
Danny van Deurzen Danny van Deurzen uit Helmond schreef op 27 juni 2019:
Vandaag geslaagd voor lzv was wel spannend en zweet oksels. Maar toch de rust gevonden om teslagen bedankt vervoerscollege venlo. En Ge bedankt voor lessen. En uiteraard de kantine juf voor het heerlijke eten tussen de middag. Bedankt alle. Mvg Danny van Deurzen.
Harold Harold uit Utrecht schreef op 27 juni 2019:
Vandaag geslaagd voor de LZV Super bedankt voor de goede en rustige uitleg. Groetjes Harold
Rob Keijsers Rob Keijsers uit Lottum schreef op 25 juni 2019:
Vandaag geslaagd voor het D-rijbewijs. Bedankt voor de wijze praktijklessen Nico!
John Keunen John Keunen uit Venlo schreef op 21 juni 2019:
Ik ben geslaagd voor me C rijbewijs hartstikke bedankt voor de wijze praktijk lessen van chis-heijligers En de inval instructeurs Mario en Henk bedankt voor alles Op na CE Mvg John Keunen
Niels Jensen Niels Jensen uit Baarlo schreef op 19 juni 2019:
BE rijbewijs gehaald in 1 dag met een DUO planning. Hay heeft me bezonder goed geinstrueerd. Nogmaals dank voor de leerzame dag en fijne communicatie.
Pieter Pieter uit Grubbenvorst schreef op 18 juni 2019:
Vandaag geslaagd LZV mede te danken aan Mario en Gé voor het vertrouwen en goede instructies. Super en bedankt
Vincent van bree Vincent van bree uit Weert schreef op 15 juni 2019:
Jes eindelijk geslaagd voor het c rijbewijs Het was allemaal goed georganiseerd bij jullie En math bedankt voor de leerzame lessen Henk Jhon en Chris bedankt voor de leerzame praktijklessen en ingrid en Michelle bedankt voor de snelle planning dat het zo snel achter elkaar kon Tot over een jaar ongeveer dan kom ik terug voor de ce
Iris Janssen Iris Janssen uit Venlo schreef op 12 juni 2019:
Ik wil Math heel erg bedanken voor het fijne advies na mijn intest en de uiteindelijke lessen. De uitleg was steeds super duidelijk en het was erg prettig om les van hem te krijgen en gezellig met hem in de auto. Hierdoor heb ik mijn E achter B in één keer kunnen behalen, heel erg bedankt nogmaals Math en vervoerscollege Venlo!!
Francisco Romero Francisco Romero uit Beesel schreef op 9 juni 2019:
Geslaagd voor het C rijbewijs. Leuke lessen gehad met een super instructeur ( Henk ). Bedankt hiervoor Henk. Iedereen bedankt voor de goede lessen en de prima verzorging.
Frits van Westerveld Frits van Westerveld uit Swalmen schreef op 8 juni 2019:
Afgelopen dinsdag 4 juni geslaagd voor mijn rijbewijs C. Mario bedankt voor de fijne Intake les voor C en de praktische toets. Henk bedankt voor de instructie toets besloten terrein! Gert-Jan voor de fijne techniek lessen die zeer leerzaam en inspirerend waren met de nodige humor er tussendoor. Ook een speciaal woord van dank voor de dames, Ingrid en Michelle, van de administratie/planning voor het uitstekend inplannen van lessen en toetsen naast mijn full-time baan! Tiny van de kantine bedankt voor de lekkere broodjes en soep. Tot slot een zeer speciaal woord van dank voor John Lamber voor de fijne rij-lessen Jouw rustige en relaxte manier van les geven was echt top. Vooral in het begin met de rij-lessen moest je weleens gedacht hebben: shit...wat een actie...gaat dit wel goed komen!! Maar het is allemaal gelukt!! Helaas John komt er voor ons geen deel 2.....had graag CE ook met jou gedaan. Nu verder voor CE met Mario bij het Vervoerscollege....auch det kump good!!
André Verstappen André Verstappen uit Oirlo schreef op 6 juni 2019:
Geslaagd voor het CE rijbewijs. Allemaal hartstikke bedankt. In het bijzonder Chris Heiligers voor de leuke lessen. Chris hoop dat je snel hersteld,beterschap wo. Ge bedankt dat je de laatste lessen van Chris het overgenomen en dit tot een goed resultaat heeft geleid. Tot slot de dames van de administratie. Bedankt!!!
Sam Sam uit Geleen schreef op 28 mei 2019:
Geslaagd bedankt voor goede en leuke lessen
Back to Top