Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
745 berichten.
Alupii Constantin Alupii Constantin uit Nijverheidsweg 33 heeft geschreven op 17 mei 2022
Super team, super instructor, super school.!!!! Thank you for everything (special thanks for Mario)
Jacqueline Jacqueline uit Beek heeft geschreven op 17 mei 2022
Yes, geslaagd voor Brandweerchauffeur OGS. @Henk: thanks voor de lessen en de duidelijke feedback. Of, zoals de examinator zei: als je van Henk je opleiding hebt gehad dan zit t wel goed”
Twan Godding Twan Godding uit Venlo heeft geschreven op 26 april 2022
Dimitrie.bedankt voor de cursus EHBO. Top
Jan Noijen Jan Noijen uit Venray heeft geschreven op 25 april 2022
Geslaagd🎉🎉🎉 Voor mijn Rijbewijs C en code 95. Bedankt voor jullie goede begeleiding tijdens de hele opleiding. Fijne leraren en Fijne Instructeurs tijdens de opleiding. Bedankt voor de goede zorgen en hulp tijdens deze opleiding. Top Team. Fijne Rijschool.👍👌👌
Herman klunder Herman klunder uit wellerlooi heeft geschreven op 24 april 2022
super blij op mijn verjaardag geslaagd voor rijbewijs C veel toffe uren met mario gehad en dankzij de goede begeleiding ook in een maand geslaagd. Dankzij de vlotte planning ook al weer verder voor CE.
J wijnhoven J wijnhoven uit Venray heeft geschreven op 21 april 2022
Geslaagd 🎉🎉🎉voor me Rijbewijs C. Bedankt jullie voor goede begeleiding💐. Fijne instructeurs.😊 Bedankt voor goede zorgen. En de hulp. Top team. 👏Fijne rijschool. 👌👌👍
Tom Hansen Tom Hansen heeft geschreven op 18 april 2022
C rijbewijs gehaald, van begin tot eind alles super geregeld door Vervoerscollege Venlo. Antoin bedankt voor de zeer prettige rijlessen
Freek van Stiphout Freek van Stiphout uit Helmond heeft geschreven op 9 april 2022
Zojuist geslaagd voor mijn ADR examen, wat niet gelukt was zonder de 2 topdagen cursus van René!
Qylian Qylian heeft geschreven op 7 april 2022
Door de goede begeleiding alles in één keer gehaald! Binnen 3 maanden me C rijbewijs gehaald, nogmaals bedankt aan al het personeel👍🏼
Andre Schreurs Andre Schreurs uit venlo heeft geschreven op 7 april 2022
Op Maandag 04-04-2022 heb ik een cursus digitale tachograaf gevolgd en deze was weer eens verhelderend en leerzaam , hij werd gegeven door Math een zeer bekwame instructeur hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd waarvoor dank.Ook nog de credits voor de gastvrije ontvangst aan de balie en in de kantine waar heerlijk eten werd geserveerd al me al een hele goede locatie om je te laten bijscholen super bedankt en tot de volgende keer .
Donny Kroezen Donny Kroezen uit Panningen heeft geschreven op 3 april 2022
Donderdag ben ik geslaagd voor mijn CE rijbewijs, een maand lang super begeleiding gehad van Ge, super bedankt daarvoor!
Roy Hendriks Roy Hendriks uit Maasbree heeft geschreven op 26 maart 2022
Eind Februari geslaagd voor mijn C en gisteren voor mijn C-E. Super bedankt aan mijn instructeurs Antoin en Ge. Beide zeer ervaren en professioneel. Top Complimenten voor de planning! Super snel mijn hele rijbewijs kunnen halen en altijd netjes georganiseerd.
Cor van den Goor Cor van den Goor uit Venray heeft geschreven op 20 maart 2022
Op 18 maart 2022 geslaagd voor de herhalings cursus voor het reachtruck certificaat Mijn pasje is weer 5 jaar geldig.. Wat ik wil benadrukken is dat ik was aangewezen op het openbaar vervoer. Op een gegeven moment bleek dat ik voor niks stond te wachten. Het VCV in lichte paniek gebeld en zij hebben zich flexibel opgesteld waardoor alles toch door kon gaan. Bedankt daarvoor..
Stef coumans Stef coumans uit Roggel heeft geschreven op 19 maart 2022
Na het behalen van mijn C rijbewijs, Nu ook geslaagd voor mijn CE rijbewijs! Door de goede planning en goede lessen, in korte tijd voor beide rijbewijzen geslaagd. Alles is netjes geregeld en heb met veel plezier de lessen gevolgd Zeer aan te raden Groetjes
René Gipmans René Gipmans uit Velo heeft geschreven op 15 maart 2022
Onlangs mijn C -rijbewijs gehaald. Alles is super geregeld en duidelijk. Heel blij mee!! Nu voor op naar CE.
Robin Robin uit Tegelen heeft geschreven op 10 maart 2022
Super bedankt voor de lessen ben zo in 1x voor E achter B geslaagd. Goeie lessen en planning had binnen enkele dagen👍 aanrader
Laurie Arts Laurie Arts heeft geschreven op 4 maart 2022
Het vrachtwagenrijbewijs C & CE gehaald. Ik wil Tom en vooral Chris héél erg bedanken voor de fijne en leuke lessen, hij stelde me op m'n gemak en gaf me het vertrouwen, dankje Chris! De planning is goed geregeld. Kortom een hele goede aanrader! Vervoerscollege venlo BEDANKT voor alles!!
Tom van der heijden Tom van der heijden uit Swolgen heeft geschreven op 27 februari 2022
Afgelopen donderdag heb ik dank zij jullie mijn volledige C en CE afgerond . Dank zij de juiste planning is het geluk binnen een korte tijd . Nog een speciale dank aan Mario en cris die mij het rijden op een bezondere prettige manier hebben bijgebracht. Super bedankt vervoerscolle!
Dominique Dominique uit Arcen heeft geschreven op 27 februari 2022
Bedankt allemaal voor de inzet voor het behalen van mijn E rijbewijs. Met name Gė super bedankt voor de goede tips en de fijne rijlessen ! Kan het iedereen aanbevelen. Groeten. Dominique Evers.
Roger Roger heeft geschreven op 26 februari 2022
Mario, Bedankt voor de goede BE lessen. Allemaal super geregeld