Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
765 berichten.
Ilona Heinemans Ilona Heinemans uit Lottum heeft geschreven op 25 september 2022
Wat ben ik blij dat ik bij jullie mijn rijbewijs C+E heb gehaald. Het was voor mij niet allemaal makkelijk. Maar door jullie team en mijn doorzettingsvermogen is het mij toch gelukt! Het begrip en mee denken hoe we het aan moesten gaan pakken na het plotseling overleden van mijn vader. Was echt super fijn. Daar wil ik jullie ook nog extra voor bedanken. Jullie zijn echt een goed team en lossen probleem gewoon makkelijk op. 1000 maal dank voor deze goede inzet. Alles loopt netjes volgens schema. Echt een aanrader voor een fijne opleiding!
Job Job uit Venlo heeft geschreven op 3 september 2022
Afgelopen week mij BE rijbewijs gehaald. Dit met dank aan Vervoerscollege Venlo. Graag wil ik Hay en Math bedanken voor hun enthousiasme en geduld. Tevens de dames voor het meedenken in de planning. Nogmaals dank. Grt. Job
andre schreurs andre schreurs uit Venlo heeft geschreven op 6 augustus 2022
Ik heb in een kort tijdsbestek 5 vesrschillende cursussen gevolgd en ben door meerdere instructeurs op een professionele wijze weer bij gespijkerd . De vervoercollege is een bedrijf waar de professionaliteit hoog in het vaandel staat , van de ontvangst tot de kantine dame chapau.
Emile Emile uit Tegelen heeft geschreven op 2 augustus 2022
Ook namens het bestuur van Voedselbank Venlo wil ik graag benadrukken dat we de samenwerking met het Vervoerscollege Venlo als bijzonder prettig ervaren. Het pro deo aanbieden van de training stapelaar en EPT aan een aantal van onze vrijwilligers, toont dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij het Vervoerscollege ook echt in de praktijk gebracht wordt.
Piet Piet uit Venlo heeft geschreven op 1 augustus 2022
Afgelopen week heb ik met goed gevolg de training stapelaar en EPT afgerond. Net als ruim 10 andere vrijwilligers Transport van de Voedselbank Venlo. Ik kan alleen maar zeggen: Super! Bas was onze instructeur en iedereen kreeg van hem de persoonlijke aandacht die nodig was om de beide hulpmiddelen bij het laden en lossen goed en vooral veilig te kunnen gebruiken. Verder gaf hij ons nog diverse tips en tricks die we tijdens ons werk goed kunnen gebruiken. Dat de Voedselbank de training door het Vervoerscollege Venlo kreeg aangeboden was helemaal geweldig. Ook van mijn mede vrijwilligers heb ik alleen maar positieve reacties gehad. BEDANKT!!
Niels Niels uit Lomm heeft geschreven op 31 juli 2022
Rijbewijs C+E in 1x gehaald! Top team, fijne instructeurs ( Ge, Mario). Kloppende planning Zeer tevreden over VCV
Dion vriens Dion vriens uit Blerick heeft geschreven op 31 juli 2022
Zeer aanbevolen college! Hele fijne lessen gehad van jodie. Super team, bedankt voor alles 🤌✊️
Patrick Jansen Patrick Jansen uit Venlo heeft geschreven op 30 juli 2022
1ste x geslaagd voor rijbewijs c, prettige intake gehad supper planning en een leuke groep aan instructeurs en instructrice Jodie nogmaals bedankt!
Johnny Johnny uit Venlo heeft geschreven op 30 juli 2022
Het was weer een leerzame en gezellige morgen met Mario. Toch weer nieuwe inzichten geleerd. Bedankt Mario en VCV.
ton de bruin ton de bruin uit groesbeek heeft geschreven op 30 juli 2022
Een woensdagochtend met Tom op stap 2x rondje gereden met nieuwe DAF XF van Willems HNR is een goede training omdat herhaling noodzakeijk is. Rijden, laden, lossen, file,wachten wordt allemaal routine en vaak is de aandacht voor HNR er even niet. Zo,n ochtend verteld het je nog een keer. Fijn dat de instructeur (Tom) enthousiast is en ook laat zien dat vrachtewagenrijden met zo,n nieuwe DAF XF het werk gewoon leuk maakt! Thx!
Bjorn Bjorn uit Reuver heeft geschreven op 3 juli 2022
Thnx voor de service 👋😀👍
Marco Marco uit Horst heeft geschreven op 27 juni 2022
Vandaag geslaagd voor brandweer chauffeur tom mario en henk bedankt voor de goede leermomenten het waren gezellige maar vooral zeer indrukwekkende momenten die ik met jullie heb mogen mee maken bedankt nogmaals mannen voor deze tijd
Johan Mackus Johan Mackus uit Nederweert heeft geschreven op 27 juni 2022
Vandaag geslaagd voor brandweer chauffeur licht. Zeer tevreden over de opleiding! Henk en Tom super bedankt!!
Luc willemssen Luc willemssen uit Oirlo heeft geschreven op 19 juni 2022
Ik heb ondanks een druk schema toch de lessen gepland op de dagen die mij uitkwamen. Heb les gehad van erik groetelaars en ik ben goed geholpen bij het behalen van mijn c rijbewijs. Op de examen dag heb ik les gekregen van chris en ik ben goed voorbereid op examen gegaan. Bedankt!
Ivo van Galen Ivo van Galen uit Baarlo Lb heeft geschreven op 15 juni 2022
Op 13 Juni heb ik examen mogen afleggen voor mijn BE rijbewijs. De begeleiding door de instructeur van de intake van 2 uurtjes was al zeer prettig. De examendag zelf had ik als instructeur Hay Schreurs, ook een zeer kundig en fijn persoon die een gedegen voorbereiding op het daadwerkelijk examen deed. Na de 4 - 5 uurtjes voorbereiding het daadwerkelijke examen afgelegd met als examinator Louist Schreurs. Gewoon een gezellige rit gehad met een aantal opdrachten die de rijvaardigheid uiteraard flink op de proef stelde. Maar de gehele dag was dermate prettig dat er geen ruimte was voor zenuwen :-)
jos jos uit venlo heeft geschreven op 15 juni 2022
ik heb met plezier de hef en reachtruk cursus gedaan het was een mooie dag
Ferry van der Touw Ferry van der Touw uit Panningen heeft geschreven op 7 juni 2022
Op 31-5 examen gedaan voor BE Uiteraard geslaagd! Er wordt bij mensen met een beperking super rekening gehouden wat binnen je kunnen ligt. Duidelijke communicatie zowel met de planning als de instructeur. Goede duidelijke begeleiding gekregen van Math, fijne feedback en praktische tips gekregen. Bedankt!
Jeroen Beumers Jeroen Beumers uit Schinveld heeft geschreven op 30 mei 2022
Vandaag examen OGS gehad, en ook gehaald! Met dank aan Henk voor de hele fijne lessen, duidelijke feedback en hele goeie tips! Zéér kundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn! Complimenten voor jullie!
Herman Klunder Herman Klunder uit Wellerlooi heeft geschreven op 19 mei 2022
In 2,5 maand C en CE behaald met twee geweldige top instructeurs. Mario en Chris super bedankt. En zonder de strakke communicatie met de planning was dit natuurlijk ook nooit gelukt. Echt een aanrader voor een ieder die z'n groot rijbewijs wilt halen. Topteam. Groet Herman.
Paul Janssen Paul Janssen uit VENRAY heeft geschreven op 18 mei 2022
In één keer geslaagd voor mijn CE rijbewijs Mede dankzij Gé en het hele team Goede begeleiding gehad van het begin tot aan het examen SUPER !!