Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
648 berichten.
Bart Scheepers Bart Scheepers uit Sevenum heeft geschreven op 25 juli 2021:
Prettig personeel en een goed verzorgde lessen etc! Met name dank aan Antoin voor de prettige lessen!
Frank Frank uit Venlo heeft geschreven op 25 juli 2021:
Afgelopen donderdag mijn rijbewijs C gehaald. Op advies van Roy voor C gegaan en niet C1, heel goed advies. En Henk bedankt voor de deskundige maar vooral gezellige lessen!
Jolanda Jolanda uit Ysselsteyn heeft geschreven op 23 juli 2021:
20-7 mijn c rijbewijs gehaald. Mario en Antoine bedankt voor de fijne lesuren Heb echt veel geleerd. Waren super leuke en fijne lessen. Ingrid. Bedankt voor de administratie. Maar jullie zijn nog niet van me af. Nu Op naar CE. Hahah. Bedankt allemaal
Dennis Dennis uit Horst heeft geschreven op 14 juli 2021:
Vandaag, 14-7-2021, het CE rijbewijs behaalt. Gé en Mario bedankt voor de rijlessen! Ingrid en administratie, dank voor de vlotte en strakke planning aansluitend op mijn werkzaamheden. Tot ziens, tot de nascholing betreft code 95
Thei Thei uit Melderslo heeft geschreven op 14 juli 2021:
Bijna klaar met code 95. Maandag 12-07-2021 mijn heftruck certificaat gehaald. Prachtige begeleiding van het vervoerscollege. Goede instructeurs die de trainingsstof op een humoristische wijze brengen. Kleine groepen , waardoor er gezellige informele sfeer was. Instructeurs maar ook de kantine juffrouw ( heerlijke zelfgemaakte soep en goed belegde broodjes ) hartelijk dank voor jullie goede en fijne inzet. Chapeau.
Johnny Johnny uit Venlo heeft geschreven op 13 juli 2021:
Leuke en leerzame dag gehad, goed voor bereid en en gegeven. Code 95 Leefstijl. Toppie. Ps lunch was ook zeer goed en lekker.
Maurice Maurice uit Baarlo heeft geschreven op 11 juli 2021:
Geslaagd voor rijbewijs C incl code 95, Tom super bedankt voor de leuke, gezellige, en leerzame lessen achter het stuur. De rest van de team bedankt voor de praktijk en lesuurtjes in de boeken. Op naar CE. Thxx allemaal
Dennis verstappen Dennis verstappen uit Venlo heeft geschreven op 11 juli 2021:
08-07-2021 mijn rijbewijs C behaald. Bij deze wil ik alle instructeurs bedanken voor de goede begeleiding, prettige lessen en fijne tips ! Bedankt Vervoerscollege Venlo
John L John L uit Venlo heeft geschreven op 11 juli 2021:
Afgelopen weken weer mijn benodigde code 95 cursussen afgerond bij Vervoerscollege Venlo . Uiteraard was weer alles tot in de puntjes verzorgd . Vervoerscollege Venlo weet elke keer toch weer leuke en boeiende cursussen aan te bieden . Echt een aanrader !
Pascal van Deur Pascal van Deur uit Steyl heeft geschreven op 29 juni 2021:
29-6 mijn rijbewijs C behaald, Antoin bedankt voor de prettige lessen, tips en de gezellig uren achter het stuur. Ook de rest van het team bedankt.
Gerben Gerben uit Eindhoven heeft geschreven op 28 juni 2021:
Afgelopen week een cursus BHV gedaan. Docent was Johan Broeren en man wat kan die kerel mooi vertellen. Op een leuke manier, maar wel zo dat er ook wat bij je blijft hangen. Ik heb het als zeer prettig en gezellig ervaren en enorm veel geleerd. Vakman!! Zo was het niet erg om met mooi weer 2 dagen in de schoolbanken te zitten. Tijdens de middag ook nog een lekker lunch gekregen. Ik zeg op naar de volgende cursus.
Louise Peeters Louise Peeters uit Venlo heeft geschreven op 26 juni 2021:
Noud geslaagd voor zijn aanhanger rijbewijs. Bedankt voor de fijne samenwerking en de goede begeleiding van Noud. Top team, Bedankt Vervoerscollege Venlo👍😊
Jos van Zuylen Jos van Zuylen heeft geschreven op 25 juni 2021:
Vakbekwaamheid heftruck gedaan bij Bas, was een leuke leerzame dag en complimenten aan Bas voor zijn fijne manier van lesgeven. Ook over de locatie en middelen alleen maar lof.
Bas Gerats Bas Gerats uit Venlo heeft geschreven op 25 juni 2021:
Afgelopen woensdag mijn Rijbewijs E behaald, Math hartstikke bedank voor de fijne rijlessen en nuttige tips.
Peter Bremmers Peter Bremmers uit Reuver heeft geschreven op 24 juni 2021:
Voor aanhangerrijbewijs ivm grote caravan naar Vervoerscollege gegaan. Ondanks Coronadrukte konden er toch nog rijlesssn ingepland worden zodat ik met een beetje mazzel voor de zomervakantie nog mijn rijbewijs kon halen. Prettige communicatie, prima locatie en goeie ervaren rijinstructeurs. Na een test van 2 uur goeie inschatting gemaakt van aantal benodigde lessen. Maatwerk, keurig! Gelukkig ook de eerste keer geslaagd. Wat heb ik veel geleerd ook al rij in al 14 jaar met een caravan! Kan het iedereen aanbevelen! Zoek niet verder, dit is gewoon goed! Peter
Bram heijmann Bram heijmann uit Reuver heeft geschreven op 24 juni 2021:
Vandaag geslaagd voor het CE rijbewijs. Chris bedankt voor de gezellige en goeie lessen in de periode. Dames van de receptie bedankt voor de planning en alles!! Echt aanrader voor alle opleidingen.
Johnny Johnny uit Venlo heeft geschreven op 22 juni 2021:
Zeer leuke en informatieve middag gehad bij het Vervoerscollege ivm code 95. Veel nieuwe regels en borden geleerd. Er werd op een leuke en leerzame manier les gegeven. Een echte aanrader, top.
Joyce Joyce uit Reuver heeft geschreven op 21 juni 2021:
Tom en Gé heel erg bedankt voor de leuke maar vooral leerzame uren op de tractor! En natuurlijk ook de dames aan de receptie bedankt voor het maken van een planning die het mogelijk maakte de rijles te combineren met school! Ik heb met veel plezier les gehad bij VCV en kan deze rijschool zeker aanraden.
Ralph Kamps Ralph Kamps uit Landgraaf heeft geschreven op 18 juni 2021:
Leuke cursus U14 communicatie Code 95 gehad, vooral doordat Instructeur Bert de cursisten er persoonlijk en in groepsverband erbij betrekt !! En onder de indruk van het hele college; faciliteiten, voorzieningen, materiaal en niet te vergeten de voortreffelijke lunch !!
Roy Peskens Roy Peskens uit Heythuysen heeft geschreven op 17 juni 2021:
Vanochtend mijn C rijbewijs gehaald na een dikke maand lessen. Chris, super bedankt voor de fijne rijlessen. Vanaf de start is er een mooie stijgende curve zichtbaar die uiteindelijk ertoe geleidt heeft dat ik helemaal klaar was voor het examen. Mocht ik ooit iemand weten die een rijschool zoekt zal ik zeker aan jullie denken want alles is tot in de puntjes geregeld! Merci!