Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
890 berichten.
Roel Hendrickx Roel Hendrickx uit Blitterswijck schreef op 23 maart 2023
Een heel prettige rijschool met een super team dat klaar voor je staat. Ben erg blij dat ik hier mijn rijbewijs (CE) heb mogen halen! Heel erg bedankt voor alle hulp en de fijne lessen!!
Jörgen Franssen Jörgen Franssen uit Gulpen schreef op 21 maart 2023
Dankzij de prettige en deskundige lessen meteen de 1e keer geslaagd voor mijn opleiding Brandweerchauffeur. Henk, bedankt voor de leerzame en fijne lessen!
Sven van der Kloet Sven van der Kloet uit Beek en Donk schreef op 12 maart 2023
Op 9 maart mogen afrijden voor CE met een leuk stel vriendelijke instructeurs met veel geduld zo heb ik mooi in een keer kunnen slagen
Dannyschaminee Dannyschaminee uit Venlo schreef op 9 maart 2023
Vandaag mijn C rijbewijs mogen behallen met dank aan een top instructrice Ondanks dat ik vaak toch wel gelijk had 😅helefijne tijd gehad op na CE
Lieke Peeters Lieke Peeters schreef op 6 maart 2023
Mijn CE rijbewijs in de herkansing behaald bij de Vervoerscollege in Venlo. Vanaf het begin goed en fijn begeleid door Gé waarbij ik zijn geduld soms aardig op de proef stelde bij het oefenen met aandokken 😊 Ook zonder Gé naast me op de stoel hoor ik zijn tips en trics nog in mijn achterhoofd. Ik heb zin om nu zelf de weg op te gaan. Bedankt iedereen bij de Vervoerscollege!
Bert Sijbers Bert Sijbers uit Maasbree schreef op 2 maart 2023
Vandaag rijbewijs c gehaald , Jodie en Henk bedankt voor het overbrengen van jullie kennis ! Ingrid en de rest van het team perfect geregeld bedankt
johan johan uit Venlo schreef op 28 februari 2023
Afgelopen week mijn C rijbewijs behaald bij het Vervoerscollege Venlo. De planning voor de lessen werden zeer snel en precies passend in de eigen agenda gepland. Heel erg prettig. Speciale dank aan Jodie, de instructrice. Absolute topper met veel kennis en veel geduld. Dankjewel allemaal :-)
Jasper Jasper uit Berlicum schreef op 26 februari 2023
Het was een bijzondere en leerzame ervaring. Zeer goed begeleid vanaf het begin tot het eind door een enorm enthousiaste en hulpvaardige Ingrid. En uiteraard een groot compliment aan Peter-Paul die op een ontspannende manier toch de juiste snaar weet te raken om het rijden met een bus aan te leren. Dank jullie wel!
Ramazan Ramazan uit Venray schreef op 20 februari 2023
Beste instructeurs beste school goede aandacht bedankt.. Chris en erik en mario
kevin kevin uit venlo schreef op 17 februari 2023
Ik wil vervoerscollege Venlo en met name Mario bedanken voor de zeer fijne theorie en praktijk lessen voor de LZV. Groeten Kevin
Antoine Antoine uit Venray schreef op 17 februari 2023
We hebben weer 2 nascholingen gedaan voor het behouden van de code 95. Alle twee de cursussen waren goed verzorgt, en ook de complimenten voor de docenten.
Mariëlle Mariëlle uit Deurne schreef op 14 februari 2023
Een geweldige rijschool. De theorie leraren zijn top. Ze leggen alles goed uit. Ik heb mijn theorie en code 95 in 1 keer gehaald. Mijn rij-istructeur Theo is een topper, ik heb zeer fijne lessen bij hem gehad. Hij had veel geduld met mij. Dank jullie wel voor alles. Theo, jij ook bedankt voor alles.
Albert Peeters Albert Peeters uit Blerick schreef op 12 februari 2023
Wederom een fijne persoonlijke invulling, had zelf iets van wat staat mij te wachten, maar achteraf weer een plezierige leerzame middag! Complimenten aan Bert Janssen; de manier waarop les werd gegeven en de rust en de sfeer die hij losmaakte. Zodat een ieder ook echt een persoonlijk verhaal liet horen.
Joey Jacobs Joey Jacobs uit Tegelen schreef op 3 februari 2023
In één dag mijn BE rijbewijs gehaald bij Mat! Super instructeur die alles rustig uitlegd en opnieuw doet wanneer je het even vergeet. Super bedankt hiervoor. Groetjes Joey
Klaudia Klaudia schreef op 3 februari 2023
very nice instructors, they have a lot of knowledge. I recommend to everyone
Renske Renske uit Overloon schreef op 2 februari 2023
Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs CE mogen behalen met grote dank aan instructeur Gé! Gé heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessen, maar vooral ook voor het engelengeduld ;) Ook gaat de dank uit naar de dames op het kantoor, dankzij de strakke planning en de snelle schakeling staat de service hoog. Super bedankt iedereen, op naar hele mooie avonturen en dat mede dankzij jullie allemaal!
Maikel Maikel uit Reuver schreef op 1 februari 2023
Binnen 6 uurtjes geslaagd voor be rijbewijs. Egt top geregeld. Egt een aanrader
Imad Imad uit Lijsterhof schreef op 1 februari 2023
Ja
Sjoerd Sjoerd uit Venlo schreef op 30 januari 2023
Afgelopen woensdag herhaling reachtruck gehad. Begeleiding was ontzettend fijn, erg behulpzaam en zorgde ervoor dat mensen met zenuwen zich op 't gemak voelden. Lekker broodje gehad tussen de middag, top ervaring!
Rogé Theelen Rogé Theelen uit Roggel schreef op 25 januari 2023
Afgelopen maandag heb ik de rijopleiding C incl. code 95 met EPT certificaat afgerond. Dank voor de prima medewerking van Vervoerscollege Venlo. In het bijzonder wil ik de rij-instructeurs Jodie en Chris bedanken voor de fijne praktijklessen. Ook de overige instructeurs en de collega's van de administratieve planning wil ik hartelijk bedanken voor hun inzet. Ga zo door! Hopelijk kan ik ook snel de E gaan toevoegen. Gr. Rogé