Onze kernwaarden

Innovatie: we zoeken continue naar nieuwe mogelijkheden om medewerkers binnen de sector Transport en Logistiek optimaal op te leiden. We lopen voorop in het ontwikkelen en aanbieden van vernieuwende opleidingen.

Kwaliteit: we werken uitsluitend met ervaren, gecertificeerde docenten en instructeurs uit het werkveld, waardoor we kwaliteit en een excellente dienstverlening kunnen garanderen.

Professionaliteit: wij zijn ISO-9001 en NRTO gecertificeerd en beschikken over de best mogelijke faciliteiten, zoals onze ICT en trainingscentra. Deze faciliteiten bieden ons de mogelijkheid om opleidingen en trainingen onder unieke omstandigheden te verzorgen.

Partnerschap: met meerjarige opleidingsplannen sluiten we aan op de duurzame opleidingsbehoeften van onze klanten, we nemen u de planning en administratie met betrekking tot opleidingen uit handen en regelen de subsidies. Met een eigen digitaal portaal (voor het bedrijf) of mobiele App (voor de cursist) kunt u 24/7 eenvoudig al uw trainingen beheren en ontvangt u tijdig meldingen bij het verlopen van bevoegdheden.

Full-service: wij bieden via één loket een compleet opleidings- en nascholingspakket aan en helpen u tevens bij het invullen van uw mobiliteits-vraagstukken.

Blue en white collar: Wij bieden voor alle MBO-beroepen in het werkveld opleidingen en trainingen. Bij Vervoerscollege werken we aan de bevoegdheden (blue collar) en bij LogicLeap werken wij aan de competenties van de medewerkers (white collar).

U kunt ons bereiken onder 077-3524190 of info@vervoerscollegevenlo.nl.