Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
890 berichten.
Robin Robin uit Tegelen schreef op 10 maart 2022
Super bedankt voor de lessen ben zo in 1x voor E achter B geslaagd. Goeie lessen en planning had binnen enkele dagen👍 aanrader
Laurie Arts Laurie Arts schreef op 4 maart 2022
Het vrachtwagenrijbewijs C & CE gehaald. Ik wil Tom en vooral Chris héél erg bedanken voor de fijne en leuke lessen, hij stelde me op m'n gemak en gaf me het vertrouwen, dankje Chris! De planning is goed geregeld. Kortom een hele goede aanrader! Vervoerscollege venlo BEDANKT voor alles!!
Tom van der heijden Tom van der heijden uit Swolgen schreef op 27 februari 2022
Afgelopen donderdag heb ik dank zij jullie mijn volledige C en CE afgerond . Dank zij de juiste planning is het geluk binnen een korte tijd . Nog een speciale dank aan Mario en cris die mij het rijden op een bezondere prettige manier hebben bijgebracht. Super bedankt vervoerscolle!
Dominique Dominique uit Arcen schreef op 27 februari 2022
Bedankt allemaal voor de inzet voor het behalen van mijn E rijbewijs. Met name Gė super bedankt voor de goede tips en de fijne rijlessen ! Kan het iedereen aanbevelen. Groeten. Dominique Evers.
Roger Roger schreef op 26 februari 2022
Mario, Bedankt voor de goede BE lessen. Allemaal super geregeld
Dennis van 't leengoed Dennis van 't leengoed uit Panningen schreef op 19 februari 2022
Super opleiding. Ze hebben me vreselijk goed geholpen met alles super bedankt daar voor.
Nora Nora schreef op 18 februari 2022
Henk: bedankt voor je heldere instructies tijdens het ‘brandweerchauffeur worden’. Waar jij steeds zei: ‘denk om je snelheid, snelheid’. Zei de examinator: ‘je rijdt hard waar het hard kan en past dit aan waar het nodig is’. Het heeft dus even geduurd, maar blijkbaar zit je stem dan toch in m’n achterhoofd ?.
Jan van Willick Jan van Willick uit Reuver schreef op 17 februari 2022
Afgelopen dinsdag training en examen praktijktoets gevolgd bij het Vervoerscollege, duidelijk instructie en veel bruikbare tips gekregen van Bas. Vervolgens praktijktoets afgenomen door de ervaren Mario, hij zorgt een goede sfeer tijdens de toets. Als je goed hebt opgelet tijdens de instructies van Bas, geeft Mario geen cadeau’ tjes weg, maar kun je toets met vertrouwen doorlopen. Heren bedankt voor de leerzame (na) middag!
Frans Helmes Frans Helmes uit Steyl schreef op 9 februari 2022
Math, Bedankt voor de leuke, gezellige en duidelijke rijlessen BE. Ook vanuit kantoor is alles netjes gepland en geregeld. Ga zo door Vervoerscollege Venlo! Gr Frans
Paul Paul uit Boxmeer schreef op 5 februari 2022
Een leuke dag en leerzame dag gehad. Met dank aan Gé Jansen en Mario Fransen. Het is voor ons een noodzakelijke dag ,die code 95. Met mijn 45 jaar ervaring zie ik de noodzaak ervan in, maar de instructeurs weten enkele weetjes en ik deel mijn ervaringen uit de praktijk, zodat het voor hun óók boeiend is en voor andere chauffeurs weer leerzaam is. Dank u, groetjes Paul
Marco Marco uit Blerick schreef op 5 februari 2022
Geslaagd voor aanhanger woensdag, ben super goed geholpen door jullie. Dank jullie wel allemaal. Gr Marco Janssen
Elvis Aaron Keislair Elvis Aaron Keislair uit Venlo schreef op 3 februari 2022
Ik heb een top ervaring gehad toen ik mijn E achter B rijbewijs ging halen, iedereen van VCV bedankt voor de goede zorg en lessen en tips. Ik zal het zeker aanraden om bij jullie te gaan informeren over alle opleidingen die jullie geven. Hierbij nogmaals bedankt voor alles voor E achter B en het slagen voor het examen.
Chantal jacobs Chantal jacobs uit Egchel schreef op 2 februari 2022
Iedereen wil ik heel erg bedanken en met name Gé Jansen. Het was geen makkelijk jaar maar met hun hulp tot een goed resultaat gebracht en mijn CE in the pocket… BEDANKT !!
Anton Rizov Anton Rizov uit Mönchengladbach schreef op 31 januari 2022
Hello, everybody! Last Thursday I got license here ror Reachtruck, Heftruck and EPT and I am SUPER SATISFIED!!! The place is new, nice and clean. And the most important part - THE TEACHER IS AMAZING!
WABE GRUPSTRA WABE GRUPSTRA uit Oss schreef op 30 januari 2022
Ben met de cursus code 95 bezig en alles gaat naar tevredenheid
rick rick uit panningen schreef op 27 januari 2022
Bij Vervoerscollege venlo rijbewijs BE gehaald. Erg duidelijke uitleg en een fijne begeleiding gehad. top!
Jack Bremmers Jack Bremmers uit Reuver schreef op 25 januari 2022
Mijn heftruck certificaat bij jullie gehaald super dagen gehad met dank aan Bas en Wendy helaas vernomen dat Wendy er niet meer werkt maar al met al zeg ik bedankt en zeker met Bas een geschikte kerel op de juiste plek. ??
Bert Bert uit REUVER schreef op 22 januari 2022
Prima praktijk gerichte opleiding gehad voor heftruck. Theorie was praktijk gericht. Locatie was op praktijk afgestemd voor Warehouse.
Stef Stef uit Roggel schreef op 17 januari 2022
C rijbewijs in 1 keer gehaald, Alles goed geregeld en goeie instructeurs. Ik zou het erg aanraden om hier het rijbewijs te halen Op naar CE
Sander Sander uit Venlo schreef op 10 januari 2022
C examen in één keer gehaald. Nu nog de E erbij.