Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
890 berichten.
jos jos uit venlo schreef op 15 juni 2022
ik heb met plezier de hef en reachtruk cursus gedaan het was een mooie dag
Ferry van der Touw Ferry van der Touw uit Panningen schreef op 7 juni 2022
Op 31-5 examen gedaan voor BE Uiteraard geslaagd! Er wordt bij mensen met een beperking super rekening gehouden wat binnen je kunnen ligt. Duidelijke communicatie zowel met de planning als de instructeur. Goede duidelijke begeleiding gekregen van Math, fijne feedback en praktische tips gekregen. Bedankt!
Jeroen Beumers Jeroen Beumers uit Schinveld schreef op 30 mei 2022
Vandaag examen OGS gehad, en ook gehaald! Met dank aan Henk voor de hele fijne lessen, duidelijke feedback en hele goeie tips! Zéér kundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn! Complimenten voor jullie!
Herman Klunder Herman Klunder uit Wellerlooi schreef op 19 mei 2022
In 2,5 maand C en CE behaald met twee geweldige top instructeurs. Mario en Chris super bedankt. En zonder de strakke communicatie met de planning was dit natuurlijk ook nooit gelukt. Echt een aanrader voor een ieder die z'n groot rijbewijs wilt halen. Topteam. Groet Herman.
Paul Janssen Paul Janssen uit VENRAY schreef op 18 mei 2022
In één keer geslaagd voor mijn CE rijbewijs Mede dankzij Gé en het hele team Goede begeleiding gehad van het begin tot aan het examen SUPER !!
Alupii Constantin Alupii Constantin uit Nijverheidsweg 33 schreef op 17 mei 2022
Super team, super instructor, super school.!!!! Thank you for everything (special thanks for Mario)
Jacqueline Jacqueline uit Beek schreef op 17 mei 2022
Yes, geslaagd voor Brandweerchauffeur OGS. @Henk: thanks voor de lessen en de duidelijke feedback. Of, zoals de examinator zei: als je van Henk je opleiding hebt gehad dan zit t wel goed”
Twan Godding Twan Godding uit Venlo schreef op 26 april 2022
Dimitrie.bedankt voor de cursus EHBO. Top
Jan Noijen Jan Noijen uit Venray schreef op 25 april 2022
Geslaagd🎉🎉🎉 Voor mijn Rijbewijs C en code 95. Bedankt voor jullie goede begeleiding tijdens de hele opleiding. Fijne leraren en Fijne Instructeurs tijdens de opleiding. Bedankt voor de goede zorgen en hulp tijdens deze opleiding. Top Team. Fijne Rijschool.👍👌👌
Herman klunder Herman klunder uit wellerlooi schreef op 24 april 2022
super blij op mijn verjaardag geslaagd voor rijbewijs C veel toffe uren met mario gehad en dankzij de goede begeleiding ook in een maand geslaagd. Dankzij de vlotte planning ook al weer verder voor CE.
J wijnhoven J wijnhoven uit Venray schreef op 21 april 2022
Geslaagd 🎉🎉🎉voor me Rijbewijs C. Bedankt jullie voor goede begeleiding💐. Fijne instructeurs.😊 Bedankt voor goede zorgen. En de hulp. Top team. 👏Fijne rijschool. 👌👌👍
Tom Hansen Tom Hansen schreef op 18 april 2022
C rijbewijs gehaald, van begin tot eind alles super geregeld door Vervoerscollege Venlo. Antoin bedankt voor de zeer prettige rijlessen
Freek van Stiphout Freek van Stiphout uit Helmond schreef op 9 april 2022
Zojuist geslaagd voor mijn ADR examen, wat niet gelukt was zonder de 2 topdagen cursus van René!
Qylian Qylian schreef op 7 april 2022
Door de goede begeleiding alles in één keer gehaald! Binnen 3 maanden me C rijbewijs gehaald, nogmaals bedankt aan al het personeel👍🏼
Andre Schreurs Andre Schreurs uit venlo schreef op 7 april 2022
Op Maandag 04-04-2022 heb ik een cursus digitale tachograaf gevolgd en deze was weer eens verhelderend en leerzaam , hij werd gegeven door Math een zeer bekwame instructeur hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd waarvoor dank.Ook nog de credits voor de gastvrije ontvangst aan de balie en in de kantine waar heerlijk eten werd geserveerd al me al een hele goede locatie om je te laten bijscholen super bedankt en tot de volgende keer .
Donny Kroezen Donny Kroezen uit Panningen schreef op 3 april 2022
Donderdag ben ik geslaagd voor mijn CE rijbewijs, een maand lang super begeleiding gehad van Ge, super bedankt daarvoor!
Roy Hendriks Roy Hendriks uit Maasbree schreef op 26 maart 2022
Eind Februari geslaagd voor mijn C en gisteren voor mijn C-E. Super bedankt aan mijn instructeurs Antoin en Ge. Beide zeer ervaren en professioneel. Top Complimenten voor de planning! Super snel mijn hele rijbewijs kunnen halen en altijd netjes georganiseerd.
Cor van den Goor Cor van den Goor uit Venray schreef op 20 maart 2022
Op 18 maart 2022 geslaagd voor de herhalings cursus voor het reachtruck certificaat Mijn pasje is weer 5 jaar geldig.. Wat ik wil benadrukken is dat ik was aangewezen op het openbaar vervoer. Op een gegeven moment bleek dat ik voor niks stond te wachten. Het VCV in lichte paniek gebeld en zij hebben zich flexibel opgesteld waardoor alles toch door kon gaan. Bedankt daarvoor..
Stef coumans Stef coumans uit Roggel schreef op 19 maart 2022
Na het behalen van mijn C rijbewijs, Nu ook geslaagd voor mijn CE rijbewijs! Door de goede planning en goede lessen, in korte tijd voor beide rijbewijzen geslaagd. Alles is netjes geregeld en heb met veel plezier de lessen gevolgd Zeer aan te raden Groetjes
René Gipmans René Gipmans uit Velo schreef op 15 maart 2022
Onlangs mijn C -rijbewijs gehaald. Alles is super geregeld en duidelijk. Heel blij mee!! Nu voor op naar CE.