tablet-elearning

De behoeften naar training en ontwikkeling in transport en logistiek neemt toe en de voordelen in elektronische leeromgevingen worden steeds groter. Binnen 2 jaar zal de e-learning wereldwijd moeten zijn verdubbeld en worden traditionele leermethodes in een rap tempo vervangen door digitale omgevingen.

93% Van de Nederlanders gebruikt het web en zijn gemiddeld 14 uur per week online. Systemen zijn slim en werken intuïtief, dus je hoeft geen ‘computernerd’ te zijn om hiermee te werken. Toch schrikt e-learning nog steeds onterecht af.

De traditionele manier van opleiden geldt bij ons nog altijd als basis, maar ondersteuningen via een digitale leeromgeving zorgt voor meer efficiëntie waardoor leerdoelen sneller worden bereikt en ook betere resultaten worden behaalt. Hiernaast merken wij dat deze leermethode het voor de kandidaat leuker (gamification) maakt.

Wij bieden de mogelijkheid om de theorie-examens voor de rijbewijzen middels e-learning voor te bereiden. Voor de module brandweerchauffeur hebben wij zelf een module ontwikkelt welke pas kort op de markt is, maar nu al grote indruk maakt.

Ook voor de code 95 trainingen focussen we steeds meer op e-learning waardoor de chauffeurs geen 7 maar slecht 3 uur klassikaal getraind hoeft te worden en de resterende uren in hun eigen tijd, tempo en inzicht worden getraind vanaf hun eigen pc, tablet of smartphone.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die e-learning biedt? Heeft u ideeën voor toepassing in uw organisatie? Wilt u voor uw organisatie een eigen leeromgeving ontwikkelen? Bel ons voor meer informatie, wij denken graag mee in nieuwe oplossingen.