logistiek medewerkerVacature instructeur logistiek

Vervoerscollege Venlo is het complete opleidingscentrum voor het opleiden en bijscholen van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers.

Ons primaire doel is het opleiden, bij- en nascholen van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers tot excellente medewerkers, een leven lang leren staat daarbij centraal. Ons streven is het afleveren van vakbekwame medewerkers met theoretische kennis en praktijkervaring. We verzorgen daartoe rijvaardigheidsopleidingen, logistieke -, veiligheids-trainingen en Code95 trainingen.

Als marktleider in Noord- en Midden Limburg  begeleiden we leerligen, werkzoekenden en werkenden die van baan willen wisselen tevens in het vinden en behouden van de best mogelijke baan en loopbaanperspectief.

Voor de afdeling logistiek zoeken wij een nieuwe collega die binnen ons team van professionele medewerkers zijn/haar passie kwijt kan in het ontwikkelen en verzorgen van logistieke trainingen.

Wie zoeken wij?
Je bent representatief en hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Jij hebt veel praktijkervaring met interne transportmiddelen en het is jouw passie om mensen te trainen en op te leiden binnen dit mooie vak.  Je hebt de ambitie en gedrevenheid om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie en daarbij het voortouw te nemen in doorontwikkeling van ons opleidingsportfolio voor de logistieke sector.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden , een prima werksfeer en goede ontwikkelmogelijkheden in een professionele organisatie midden in dé logistieke hotspot van Nederland. Je wordt onderdeel van een betrokken en resultaatgericht team, dat zich continue inzet voor de belangen van onze klanten.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Reageer dan naar:
Vervoerscollege Venlo, Vasco da Gamaweg 1, 5928 VL  Venlo.
T.a.v. Roy Fleuren, roy@vervoerscollegevenlo.nl.