Vacature instructeur logistiek

Vervoerscollege Venlo is het complete opleidingscentrum voor het opleiden en bijscholen van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers.

Juist voor de logistieke sector is ons primaire doel het opleiden, bij- en nascholen van logistieke medewerkers tot excellente medewerkers, een leven lang leren staat daarbij centraal. Via onze praktische leermethoden binnen LogicLeap voorzien wij de markt van innovatieve opleidingen toegespitst op het beroep.

Binnen het werkgebied Zuidoost Nederland begeleiden we leerlingen, werkzoekenden en werkenden die van baan willen wisselen met als primair doel het behouden van de best mogelijke baan en loopbaanperspectief.

Voor de afdeling logistiek / LogicLeap zoeken wij een nieuwe collega die binnen ons team van professionele medewerkers zijn/haar passie kwijt kan in het ontwikkelen en verzorgen van logistieke trainingen.

Wie zoeken wij?
Je bent representatief en hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in de logistieke sector. Jij hebt veel praktijkervaring met interne transportmiddelen en het is jouw passie om mensen te trainen en op te leiden binnen dit mooie vak.  Je hebt de ambitie en gedrevenheid om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie en daarbij het voortouw te nemen in doorontwikkeling van ons opleidingsportfolio voor de logistieke sector. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een prima werksfeer en goede ontwikkelmogelijkheden in een professionele organisatie midden in dé logistieke hotspot van Nederland. Je wordt onderdeel van een betrokken en resultaatgericht team, dat zich continue inzet voor de belangen van onze klanten.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Reageer dan naar:
Vervoerscollege Venlo, Vasco da Gamaweg 1, 5928 VL  Venlo.
T.a.v. Roy Fleuren, roy@vervoerscollegevenlo.nl.