Vacature Gastheer/gastvrouw catering

Vervoerscollege Venlo is het opleidingscentrum voor bedrijfsopleidingen binnen Transport en Logistiek.

Elk jaar bedienen wij duizenden medewerkers met onze beste opleidingen, trainingen en ons gastheerschap. Het gastheerschap zit binnen de hele organisatie in onze aderen en is van groot belang binnen onze hoogwaardige dienstverlening.

Wie zoeken wij?
Je bent representatief en hebt aantoonbare horeca ervaring en maakt de beste verse soepjes. Je werkt zelfstandig, bent nauwkeurig, houd je werkplaats schoon en bent niet bang verder te kijken dan jouw neus lang is. In deze rol maak je graag een praatje met onze gasten en collegae, je kunt dus prima uit de voeten in de Nederlandse en mogelijk ook de Engelse taal. Door jouw gastvrijheid, culinaire creativiteit wordt elke pauze een feestje.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een leuke werksfeer in een professionele organisatie. Je wordt onderdeel van een betrokken en resultaatgericht team, dat zich continue inzet voor de belangen van onze klanten.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 13:30 uur, soms kan het wel eens uitlopen. Het komt incidenteel ook voor dat er om 17:00 uur nog gekookt moet worden.
Samen met jouw collega neem je elk 3 dagen per week in onderling overleg voor jouw rekening.
Deze functie is voor 12 – 16 uur per week.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Reageer dan naar:
Vervoerscollege Venlo, Vasco da Gamaweg 1, 5928 VL  Venlo.
T.a.v. Roy Rutten, roy.rutten@vervoerscollegevenlo.nl.