Vervoerscollege Venlo opent nieuw praktijkcentrum voor intern transport.

knipsel

Per 1 maart heeft Vervoerscollege Venlo aan de Vasco da Gamaweg 1 te Venlo een Praktijkcentrum voor (intern) transport en logistiek in gebruik genomen. Het nieuwe centrum is gelegen aan een zichtlocatie op bedrijvenpark Trade Port West, dat nabij de belangrijkste toegangswegen ( A67, A73 en A74 ) en midden in de Logistieke Hotspot Venlo/Venray ligt.

Het Praktijkcentrum is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met evofenedex, dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang, die tot voor kort een eigen opleidingslocatie op de Noorderpoort in Venlo in gebruik had.
Vanaf heden zullen Vervoerscollege Venlo en evofenedex vanaf deze nieuwe locatie zowel zelfstandig als gezamenlijk opleidingen en trainingen op het gebied van (intern) transport en logistiek aan gaan bieden.

Per 1 september verhuist Vervoerscollege Venlo volledig naar haar nieuwe locatie aan de Vasco da Gamaweg, vanaf dat moment worden ook alle rijopleidingen voor de beroepschauffeur, trainingen voor code 95 en overige scholing met betrekking tot transport en logistiek vanuit de nieuwe locatie verzorgd.
Door deze verhuizing komt er voor Vervoerscollege Venlo een einde aan een periode van onzekerheid nu de huidige locatie aan de Guliksebaan op termijn moet verdwijnen door de ondertunneling van de spoorwegovergang Vierpaardjes. De nieuwe locatie biedt volgens directielid Roy Fleuren ook nieuwe groeikansen: “We krijgen de ruimte om ons opleidingsaanbod uit te bouwen en de gewenste samenwerking met partners uit het veld concreet gestalte geven. De samenwerking met evofenedex is een goed voorbeeld van de wijze waarop we op een kwalitatief hoogwaardige wijze willen inspelen op de behoeften van de markt en onze klanten”.

077_groot

Voor meer vragen hieromtrent staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer 077-3524190 of info@vervoerscollegevenlo.nl.