samenwerking-asse-en-vcv

Met onze visie op samenwerken met professionele partners willen we graag kort iets vertellen over onze partner.
ASSE BV is een gespecialiseerde partij, met meer dan 60 jaar ervaring in de transportbranche, welke zich richt op meerdere aspecten van wagenparkbeheer.

Door het inzetten van slimme oplossingen zorgt ASSE BV voor optimaal beheer van wagenparken en de kennis van de beroepschauffeurs. Deze oplossingen bestaan onder andere uit het leveren en installeren van Track & Trace systemen, beheer digitale tachografen en uitleesmogelijkheden en systeembeheer. Door het combineren van deze oplossingen ontstaat een uniek concept waarin wagenparkbeheer optimaal wordt vormgegeven.

Het afgelopen jaar hebben wij ons gezamenlijk bezig gehouden met het delen van kennis binnen chauffeurstrainingen, waaronder de digitale tachograaf. Wij hebben van een saaie klassikale theorie cursus een interactieve en vooral praktische training gemaakt in combinatie met een E-learning module welke inmiddels enthousiast wordt ontvangen bij onze opdrachtgevers.

Hiernaast delen wij proactief ons netwerk en heeft ASSE BV een belangrijke rol genomen in de opening van onze nieuwe locatie, bezoeken wij gezamenlijk onze klanten voor totaaloplossingen en organiseren we binnenkort een seminar voor onze relaties.

Samenwerken kan erg mooi zijn als je elkaar de ruimte geeft om echt te delen en elkaars netwerk te gunnen!

Groet,

Jeroen Engelhart (ASSE BV) en Roy Fleuren (Vervoerscollege Venlo)

www.asse.nl 

logo-asse