CST Nederland, hét onafhankelijke opleidingsinstituut

In het begin van 2017 hebben Vervoerscollege Venlo en CST Nederland een samenwerking bekrachtigd door gezamenlijke huisvesting. Hiernaast worden de portfolio uitgebreid met elkaars diensten waardoor ons netwerk beter gefaciliteerd kan worden.

verhoex_douane_service_opt

Bij CST Nederland kunt u terecht voor douaneopleidingen en veiligheidsopleidingen maar ook voor trainingen op het gebied van douane en veiligheid. Wij verzorgen onder andere opleidingen en trainingen zoals basisdeclarant, douane-entrepot, lager- en middelbaar gasmeetkundige en vakbekwaamheid gevaarlijke stoffen.

Om te kunnen voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving is het van groot belang om te beschikkingen over de actuele kennis.

Zowel met onze douaneopleidingen en veiligheidsopleidingen als douanetrainingen en veiligheidstrainingen beschikt u altijd over de meest actuele kennis. Hierdoor kunt u snel op veranderingen inspelen want het tempo waarin de beroepspraktijk verandert neemt immers snel toe. Onze docenten staan voor u klaar en hebben ruime ervaring in de internationale handel en douane en zijn werkzaam in binnen en buitenland.

‘Wij bieden opleidingen en trainingen aan vanuit ons eigen opleidingscentrum aan de Vasco Da Gamaweg 1c te Venlo. Opleidingen en trainingen op maat en in-house zijn uiteraard mogelijk.’

Wij bouwen gezamenlijk verder om u het beste te kunnen bieden!

Groet,

Frits Tenge (CST Nederland) en Roy Fleuren (Vervoerscollege Venlo)

aaeaaqaaaaaaaareaaaajdgzmjbkzthkltq1yzitndmwnc04mdc3ltfjzjk3m2vhywiwnw