Bus rijbewijs DE

In dit gedeelte van de opleiding stelt Vervoerscollege zich tot doel de chauffeur op te leiden tot een veilige weggebruiker. Na het behalen van een positieve examenuitslag levert Vervoerscollege een veilige en vakbekwame buschauffeur af.

Personen die een bus met aanhanger willen besturen met een gewicht van > 750 kg en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs D en het certificaat vakbekwaamheid komen in aanmerking voor de categorie DE.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • spoedopleiding;
  • pakketopleiding;
  • losse lessen.

Om een spoedopleiding of een pakketopleiding te kunnen volgen dient er een intest
(2 praktijklesuren) afgenomen te worden om het opleidingsniveau te bepalen en/of de cursist te adviseren over het opleidingstraject.

Voor de spoedopleiding dient u overdag beschikbaar te zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u de voorkeur voor bepaalde lestijden aangeven.

De intest bepaalt het niveau waarop u wordt ingedeeld. Aan de hand van dit niveau ontvang u een lesschema met lestijden, examendatum en –tijd en een factuur.

Voor de praktijkopleiding DE, regulier en spoed, geldt dat zowel de lessen als het examen worden afgenomen vanaf onze eigen opleidingslocatie aan de Vasco da Gamaweg 1 te Venlo.

Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie:

info@vervoerscollegevenlo.nl

077-3524190

Meer weten over Bus rijbewijs DE?

We informeren je graag vrijblijvend.

Bel ons direct via: 077- 3524190

Bel meteen onze adviseur
Of