Nascholing WRM instructie

Om de WRM-bevoegdheid als rijinstructeur te behouden dien je aan de nascholingsverplichting te voldoen. Deze nascholing bestaat uit enerzijds 2 praktische begeleidingen en anderzijds zes dagdelen theoretische training. Vervoerscollege Venlo is door IBKI geaccrediteerd om deze nascholing te verzorgen.
Door middel van bevoegd docenten bieden wij praktisch toepasbare trainingen met als doel waarde toe te voegen aan jouw vaardigheden als rijinstructeur.

Bijscholing RVV start 22 augustus 2019 (1 dag)
Wil jij jouw kennis rondom het reglement verkeersregels en verkeerstekens updaten? Wat zijn de wijzigingen per 01 juli 2017?
Wil jij antwoord op bovenstaande vragen neem dan deel aan deze uiterst interessante training. Deze training telt mee voor 2 dagdelen IBKI/RIS nascholing.

Voor meer informatie, planning en tarieven klik hier.

Opleiding tot RIS instructeur. (5 dagen+praktijkbegeleiding)
Wil jij jouw didactische vaardigheden verbeteren? Wil je het met collega instructeurs echt inhoudelijk en in praktische zin over het vak praten en van elkaar leren? Wil je een frisse kijk op rijinstructie en de rijprocedure? In de toekomst appliceren bij het CBR? Als deze vragen jou triggeren dan is onze opleiding tot RIS-instructeur de juiste keuze. Deze training telt mee voor 4 dagdelen theorie nascholing.

Voor meer informatie, planning en tarieven klik hier.

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen onder nummer 077-3524190 of via de mail info@vervoerscollegevenlo.nl.