Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
910 berichten.
Bert Alards Bert Alards schreef op 22 juni 2015
Weldone Rick !
Rik Houben Rik Houben schreef op 17 juni 2015
Maandag mijn BE rijbewijs gehaald. Math super bedankt voor de goede en vakkundige begeleiding!!!! Zeker een aanrader! Groetjes Rik
Gijs Gijs schreef op 15 juni 2015
Math en team Transportopleidingen Zuid-Nederland hartelijk dank voor jullie duidelijke en prettige begeleiding voor het behalen van rijbewijs BE. Super organisatie, echte aanrader Thnx
Evan Evan schreef op 4 juni 2015
Wil, Ge en Henk en natuurlijk de rest van t team, nogmaals hartelijk dank voor de goede begleiding. Dankzij jullie goede instructies heb ik vandaag de laatste stempel ook binnen kunnen slepen!!
Priscilla Nabben Priscilla Nabben schreef op 4 juni 2015
Afgelopen dinsdag geslaagd voor be rijbewijs aanhangwagen! Super organisatie en speciaal dank aan Math die me heeft begeleid hierin! Dankjewel! Groetjes Priscilla
Lotte Lotte schreef op 2 juni 2015
Helemaal blij met het slagen voor mijn BE rijbewijs! Ben snel en vakkundig begeleid om mijn BE rijbewijs te halen! Super!
Sander Kierkels Sander Kierkels schreef op 1 juni 2015
TZN bedankt voor het behalen van mijn C & CE, met dank aan Henk voor het C rijbewijs, Wil bedankt voor het CE, tevens ge bedankt voor de steun bij en voor het examen. Gr Sander
Pieter Zwaagstra Pieter Zwaagstra schreef op 1 juni 2015
Blij dat ik het LZV-certificaat heb gehaald. Dank daarvoor aan allemaal. Groet,Pieter :)
Roy Ueberbach Roy Ueberbach schreef op 1 juni 2015
Geslaagd voor mijn CE! Bedankt voor de mooie tijd samen Wil en alle hulp die ik van je gehad heb, zou het graag nog eens overdoen!! Ook wil ik Ge bedanken voor zn steun bij het examen want dat heeft me erg geholpen! Nogmaals bedankt, ik ben super tevreden!!
Donny Xhofleer Donny Xhofleer schreef op 21 mei 2015
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs C met dank aan Henk Rensen voor de leuke en leerzame rijlessen en het team van TZN!!!!! Echt een aanrader Gr. Donny
Emiel de Mulder Emiel de Mulder schreef op 18 mei 2015
Vorige week geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Zowel theorie als C + E examen in 1x gehaald dankzij de goede theorie en praktijk lessen. Math Jaspers, bedankt voor de theorielessen, Mario Franssen, bedankt voor de praktijklessen, En daarnaast het hele TZN team voor de goede planning en goede sfeer! TOP!
Mark Mark schreef op 16 mei 2015
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe Wil mij les heeft gegeven met als resultaat mijn LZV certificaat. Wil bedankt en tot ziens. Mark, Van der Wal Transport Utrecht.
F. Cremers F. Cremers schreef op 12 mei 2015
Bedankt voor de goede begeleiding van onze medewerker Koen Cremers met het behalen van het CE rijbewijs met code 95.
Ramon Ramon schreef op 10 mei 2015
Bij deze wil ik Wil (theorie) en Mario (praktijk) bedanken voor t behalen van mijn LZV certificaat!! Toch weer wat van geleerd!!
Sjoerd van Rijswick Sjoerd van Rijswick schreef op 9 mei 2015
Ik heb bij TZN Venlo mijn C rijbewijs gehaald Zeer goede theorie-opleiding en rij-opleiding gehad. Zeker een aanrader! Math en Ge bedankt!
Marc aerts Marc aerts schreef op 8 mei 2015
Wil en Ge bedankt!!
Rick v R Rick v R schreef op 7 mei 2015
Geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs! Bedankt Math voor de goede begeleiding hier naartoe!
Henk Smits Henk Smits schreef op 3 mei 2015
Op 30 april geslaagd voor mijn C rijbewijs :D Henk Renssen bedankt voor de leerzame rijlessen en Math voor de theorie lessen , nu nog het CE rijbewijs halen bedankt TZN tot gauw mvg Henk
J. Peters J. Peters schreef op 28 april 2015
C-rijbewijs behaald! Wel 2 keer over gedaan... maar na de extra lessen ging het ook stukken beter. Ge, en de rest, bedankt!
Frank Jacobs Frank Jacobs schreef op 25 april 2015
Geslaagd voor mijn BE rijbewijs! Met dank aan de wijze lessen van Math Jaspers, die met oog voor elk detail het mij niet altijd even gemakkelijk maakte, maar er wel voor heeft gezorgd dat ik goed voorbereid op examen kon. Een echte vakman, fijne instructeur en prettig mens!